12 Şubat 2014 Çarşamba

Şişli Duvar Kağıdı Ustası 0532 274 72 09

Şişli Duvar Kağıdı Ustası 0532 274 72 09
Şişli Duvar Kağıdı Ustası 0532 274 72 09
Şişli Duvar kâğıdı ustası olarak işveren her müşterimize ve İstanbullun her ilçesine ustalık hizmeti veriyoruz. Duvar kâğıdı ustası olarak bizim ustalık hünerlerimiz iyi olmalı ki işveren memnun olsun.
İşveren kişiler hassas olmak da haklıdır. Hem duvar kâğıdına para vermiş hem duvar kâğıdı için usta parası verecek böyle bir durumda seçici olması kesinlikle doğru bir davranış. İşi yapacak usta maharetli meziyetli ve becerikli bir uygulamacı olmalıdır.
Duvar kâğıdı ustasının bilgisi gerek duvardan gerek duvardaki boyadan gerek duvar kâğıdı cinsini ve gerekse duvar kâğıdına süreceği tutkal hakkında bilgili ve tecrübeli olmalıdır. Şişli Duvar kâğıdı ustası çalışma yapmadan önce kâğıt yapıştıracağı duvara bakmalı ve duvar kâğıdı yapmaya uygun mu değil mi bakmalıdır.
Eğer ki keşif esnasında duvarda uygun olmayan bir zemin varsa bunu işverene söylemekten çekinmemeli ve gerekirse işi yapmaktan kaçınmamalıdır.
Bu noktada parayı düşünüp uygun olmayan zemine duvar kâğıdı yaparsa sonrasında çıkacak problemden dolayı müşterisini kaybedebilir.
Her işveren yaptırdığı işin daha sağlam ve uzun ömürlü olmasını ister. Böyle bir çalışma yapılması durumunda duvar kâğıdı ustası olarak her önem iş bulur ve müşteri potansiyeli artar ve buda arzu etti kazanca sahip olur. Duvar yaparken ve ya yaptıracaksanız bizim tavsiyemiz uzman usta kişilerle çalışın.
Usta seçimi yaparken bizim tavsiyemiz öncesinde bir görüşme yapın ve ya referanslarına bakın çünkü duvar kâğıdı ustası olarak çalışma yapaya başlamışsa duvar kâğıtları kesilmişse geriye dönüş yok demektir. Uygulama için kesilen her duvar kâğıdı yapılacağı duvar ölçüsüne uygun kesildiği için başak duvara uygun olmaya bilir.
Duvar kâğıdı kesim yapmadan önce iyi hesaplamalar yapmalı ve aldığı ölçülerde yanlış yapmamak için gerekirse ölçüleri not etmelidir. Kesim yapılırken duvar kâğıdı ustası kendisine gereken kaç boy kâğıt olduğunu hesap etmeli ve kendi ihtiyacı kadarı kesilmeli.
Şişli Duvar kâğıdı ustası ihtiyacı olan kâğıdı boy olarak adlandırır ve satın alınmış küçük ve ya büyük boy kâğıtları alır her bir duvara kaç tene ihtiyaç var tespit eder ve keser. Bu kesilen duvar kâğıtları tutkallanmak için yere bir branda, pratik örtü serebilirsiniz bunu üstünde duvar kâğıdını tutkallaya bilirsiniz.
Şişli Duvar kâğıdı ustası böyle durumlarda masa kullanır. Tutkal sürerken kâğıt arkasına itinalı ve titiz bir şekilde tutkal sürün tutkalı sürerken duvar kâğıdının her yerine sürün kuru yer kalmamasın özen gösterin.
Duvar kâğıdını tutkallarken kâğıdın bir noktasında başlayın ve sonuna doğru sürerek gidin ve sonuna varınca tekrar baş dan dan başlayıp bir daha duvar kâğıdı tutkalı sürülen yerlerden geçin ama bu sefer tutkal sürerken kullandığınız fırçayı tutkala batırmayın.
Fırçada kalan tutkalla üzerinden geçin kâğıt ilk tutkalladığında hemen tutkalı kurutur (emer) yapıştırırken duvara tutunamaz bunu olmaması için tutkal sürme işine özen gösterin. Tabii duvar kâğıdının arkasını bol bir şekilde tutkallamak da doğru değildir.
Duvar kâğıdını fazla tutkallamak yapıştırma yaparken sizi uğraştırır ve fazla tutkallı olmasından dolayı yerler tutkalla batabilir. Şişli Duvar kâğıdı ustası bu olasılıkları bildiğinde tutkalı ne kadar sürmesi gerektiğini bilir.
•       Şişli Duvar Kağıdı Ustası
•       Şişlide Duvar Kağıdı Ustası
•       Şişli Duvar Kağıdı Ustası Arıyorum
•       Şişlide Duvar Kağıdı Ustası
•       Şişli Duvar Kağıdı İşi Yapan
•       Şişli Duvar Kağıdı Yapan Uzman
•       Şişli Duvar Kağıdı Ustaları
•       Şişli Duvar Kağıdı Çeşitleri
•       Şişli Duvar Kağıt Ustası
•       Şişli Desenli Duvar Kağıtları
•       Şişli Duvar Kağıdı Şişli
•       Şişli Duvar Kağıdı Malzemeleri
•       Şişli Duvar Kağıdı Uygulaması
•       Şişli Duvar Kağıdı Firması
•       Şişli Duvar Kağıdı Kaplatma
•       Şişli Duvar Kağıdı Usta Ekip
•       Şişli Duvar Kağıdı Kaplama Fiyatı

                                               EKA
                                        YAPI DEKORASYON
                                           Erhan Yılmaz
                                       CEP0532 274 72 09
                                        OFİS: 0212 515 25 35

                                       www.boyacinbenim.com

                       Mail.ekayapidekorasyon@gmail.com
Duvar Kağıdı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder